Paluu yleiskuvaukseen tai Asentaminen >>

Muut päivitykset ja muutokset

Android 8.0 Oreo sisältää monia päivityksiä ja poistaa tiettyjä ominaisuuksia, jotka eivät enää toimi järjestelmässä optimaalisesti:

Seuraavassa on joitakin tärkeimpiä päivityksiä ohjelmistoon:

• Uudistettu Sisältöpalkki television valikkopalkissa
  • Esteettömyyden pikavalikko (virtakytkin):
    1. ○ Painamalla MUTING- painiketta kaukosäätimessä kolme sekuntia voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä esteettömyystoiminnot, kuten Näytönlukuohjelma tai Tekstin suurennus.
  • Video-, Musiikki- ja Valokuva-sovellusten parannettu käyttökokemus
  • Tuettujen USB-laitteiden tai kotiverkon muotojen laajennus*
    1. ○ Valokuva: .arw (tiedostot yksinkertaista toistoa varten)
    2. ○ Musiikki: .ogg, .aac
    3. ○ Video: .mkv (VP9-profiili 0, profiili 2), .webm (VP9-profiili 0, profiili 2)
    4. ○ Ulkoiset tekstitykset: .sami, .txt
    *HUOMAUTUS: Toisto-ominaisuudet määräytyvät kotiverkon palvelinasetusten mukaan.
  • Parantaa kanavaluettelon esiasetusten käyttäjäkokemusta
  • Ratkaisee ääniongelmat joidenkin tiettyjen tiedostomuotojen toistamisessa sisäisellä videosoitinsovelluksella
  • Palauttaa ohjelmaoppaan Hae ohjelman nimellä -toiminnon

• Valitettavasti seuraavia ominaisuuksia ei tueta tämän ohjelmistopäivityksen jälkeen:

• Tehtävän vaihto aloitusnäytön valikossa
  • PlayMemories Online
  • Live-jalkapallotilatoiminto
  • Video (kotiverkko) sisältöpalkissa
  • 500px-sovellus
  • IPv6-määrityksen (käytössä/pois käytöstä) asetus
  • Wi-Fi Direct -valmiustila
  • PlayStation Video -sovellusta ei ole enää asennettu valmiiksi
    1. ○ Voit edelleen käyttää sovellusta lataamalla sen Google Play -kaupasta.

Paluu yleiskuvaukseen tai Asentaminen >>