Paluu yleiskuvaukseen tai Asentaminen >>

Android 8.0 Oreo – tarkat tiedot

Kattava lista eduista vuosien 2016–2019 televisioissa on saatavilla toukokuu 2019. Pysy ajan tasalla lisäämällä tukisivuston tuotesivu suosikkeihin tai vastaanota ilmoituksia latauksista ja muista päivityksistä tai lataamalla Support by Sony -älypuhelinsovellus.

HUOMAUTUS: tässä annetut tiedot koskevat vain edellä lueteltuja malleja.

Haluatko vastaanottaa Sony-tuotteitasi koskevia ajankohtaisia ilmoituksia? Lataa Support by Sony -sovellus Android- tai iOS-älypuhelimeen.

Paluu yleiskuvaukseen tai Asentaminen >>