Kotisivu

Laajennetun takuun aktivointi

       Jatkoturva koskee vain tuotteita, jotka on ostettu jostakin seuraavista maista:Albania, Itävalta, Belgia, Bosnia ja Hertsegovina, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tšekki, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Unkari, Islanti, Italia, Kosovo, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Makedonia, Montenegro, Alankomaat, Norja, Puola, Portugali, Irlanti, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Turkki ja Iso-Britannia.

Seuraavat mallit eivät ole oikeutettuja Sonyn laajoihin palvelusopimuksiin (TVCARD/DICARD/ILCKIT):
  • Televisiot: KD-77A1, KD-85ZG9, KD-98ZG9, KD-100ZD9
  • Kamerat, videokamerat ja objektiivit: ILME-FX3, ILME-FX6V, SELC1635G, SEL400F28GM, SEL600F40GM, SAL300F28G2 ja SAL500F40G
    Ota yhteys jälleenmyyjään, jos haluat tietoja muista laajoista palvelusopimuksista, joita sovelletaan tiettyihin malleihin.

Aktivoi premium-huoltopalvelusi

Kiitos, että ostit Sonyn premium-huoltopalvelusopimuksen. Vielä muutama vaihe sen aktivoimiseksi, ja voit käyttää kaikkia sen etuja.Kirjoita aktivointikoodisi ennen jatkamista. Tämä koodi löytyy ostamasi kortin takaa, kun raaputat harmaan alueen pois.

 -    
Ilmaise, että olet lukenut edellä olevan tekstin ja hyväksyt käyttöehdot.


Kysymyksiä ja vastauksia


Vaihtoehto 1: MySony-tuotteen rekisteröintisähköposti (vain kameratuotteet):

Joillekin kameratuotteille on mahdollista saada vuoden lisätakuu rekisteröinnin yhteydessä (ehtoja sovelletaan). Lisätietoja aiheesta on täällä.

Esimerkki:
Jatkoturva – tuotteen rekisteröintisähköposti

Jos et löydä aktivointikoodia tai et ole saanut sen sisältävää sähköpostia, tarkista roskapostikansio. Jos et ole saanut rekisteröintisähköpostia ota meihin yhteyttä.


Vaihtoehto 2: Olet ostanut jatkoturvalle tarkoitetun takuukortin.

Jatkoturvalle tarkoitetun takuukortin taustapuolella.

Esimerkki:
Malli takuukortin taustapuolella olevasta koodista

Huomautus: seuraavat mallit eivät ole oikeutettuja Sonyn laajoihin palvelusopimuksiin:

  • Televisiot: KD-77A1, KD-85ZG9, KD-98ZG9, KD-100ZD9
  • Kamerat, videokamerat ja objektiivit: ILME-FX3, ILME-FX6V, SELC1635G, SEL400F28GM, SEL600F40GM, SAL300F28G2 ja SAL500F40G
Ota yhteys jälleenmyyjään, jos haluat tietoja muista laajoista palvelusopimuksista, joita sovelletaan tiettyihin malleihin.


Jos koodin aktivoiminen ei onnistu, ota meihin yhteyttä.


Jos sinulla on jälleenmyyjän ja Sonyn välillä ennakkoon rekisteröity viiden vuoden jatkoturva (saatavilla vain Iso-Britanniassa), uusi televisiosi on mahdollisesti aktivoitava järjestelmäämme. Ota meihin yhteyttä, jotta voit mukauttaa sopimusta ja ilmoittaa meille tarkan ostopäivän.

  • Jos haluat ostaa laajan palvelusopimuksen, ota yhteyttä jälleenmyyjään tai liikkeeseen, josta ostit Sony-tuotteen.
  • Joillekin kameratuotteille on mahdollista saada vuoden lisätakuu rekisteröinnin yhteydessä (ehtoja sovelletaan). Lisätietoja aiheesta on täällä.


Tämä sivu on tarkoitettu vain seuraaville Sony-laitteille: BRAVIA, videokamerat, Cyber-shotit, vaihdettavalla objektiivilla varustetut kamerat, objektiivit, kodin äänentoistoratkaisut ja henkilökohtaiset äänentoistoratkaisut.

Lisätietoa Xperia- ja Playstation-laitteista on niihin liittyvissä sivustoissa.


Tutustu erityiseen korjausosioon.